8.11.13

Tuulen viemää osa 2: Kaksoset!

Scarlett haluaa opiskella fysiologiaa. Mietin mitä ihmeen hyötyä siitä muka voisi olla? Viimein sekin paljastuu, simin pitäisi kai pysyä terveempänä.


Scarlett haluaa myös meikkauksen pronssisen arvomerkin. Ensimmäinen uhri Taneli on kerrassaan kauhistunut pellemäisestä lopputuloksesta.Toinen uhri tykkää jo enemmän tummaa ihoaan vaalentavasta meikistä.


Rhett puolestaan haluaa lelunrakennuksen pronssisen ansiomerkin, joten eikun hommiin.Höpönassu McSlut vierailee Butlerien luona. Tässä kuvassa näyttää hassusti siltä kuin Scarlettin otsassa olisi finnejä, mutta ne ovat vain roiskunutta ruokaa. Scarlett ei ole siisti syöjä.


Scarlettin synnytys häiritsee ikävästi Rhettin unta.


Sekuntia ennen ajattelin että mitäpä jos tulisi kaksoset, ja kaksoset tulee!


Maha pullistuu hassusti uudestaan hetkeksi ennen toisen lapsen syntymää.


Kaksi tyttöä, Bonnie JA Blue Butler ovat syntyneet.


Rhett-parka haluaisi kovasti naimisiin mutta siitähän ajatuksesta Scarlett ei ollenkaan tykkää.


Rhett haluaa opiskella paloturvallisuutta. Kaupunkikämpän mukana on peliin tullut paljon uusia ominaisuuksia, työuria ym.


Vauvanhoidossa riittää kiirettä molemmilla.Scarlettin urheiluasu on söpö balettitutu, ihan varvasastunnalla.Rhettin ex-heila (?) Vamppi Vamppyyri hiippailee yössä. Hänkö on mustasukkaisuus raivossaan käynyt kaatamassa Butlereiden roskista?


Nami nami, kylläpä maistuu hyvälle.


Rhett näkee painaisen lapsestaan. Kummastako? Ja onko syytäkin nähdä painajaisia leffan tapahtumat huomoiden? Simssissä ei taida kuitenkaan olla hevosia, joten ehkäpä tyttäret ovat turvassa?


Seuraavaksi huonosti voiva Rhett näkee painajaisen Geniestä, en edes tiennyt että he tuntevat toisensa.


Ei kommentteja: