4.11.13

Tuulen viemää: Osa 1

Perhetavoitteinen Rhett Butler haluaa opettajaksi tai sotilaaksi, sotilasura sopiikin hyvin hänelle elokuvan tapahtumat huomioiden. Hänen elämäntoiveensa on kasvattaa 20 kissan- tai koiranpentua, söpöä. Ja älyttömän vaivalloista ja aikaavievää ja rankkaa. Rhett haluaakin hankkia heti alussa sekä kissan- että koiranpennun.


Romantiikkatavoitteinen Scarlett O'Hara haluaa löysäily-uralle, vaikka hänen elämäntoiveensa on päästä urheilu-uran huipulle eläväksi legandaksi. Siinä sitä onkin ongelmaa kerrakseen kun Scarlett ei missään nimessä halua naimisiin Rhettin kanssa.


Ystävykset ja kämppäkaverit tullaan toivottamaan tervetulleeksi naapurustoon. Pari vierasta rupeaa riitelemään keskenään väkivaltaisesti, todella vieraskoreaa.Veristä tiskiä.

Rhett Butler on aika esikuvansa näköinen.


Kun vieraat on saatu illan tullen hätisteltyä pihalle, on Rhettin ja Scarlettiin ensitreffien aika. Scarlettin hame on niin leveä että käsikin mahtuu sen sisään.


Treffit eivät aluksi suju kovin positiivissa merkeissä.


Mutta tyynysota taitaa olla aina kivaa, viktoriaanisinakin aikoina.Aika epeli tuo Rhett, kun haluaa kesken treffien naimisiin ihan toisen naisen kanssa kuin treffikumppaninsa. Näköjään Rhettin sydämen valittu olisi Vamppi Vamppyyri.


Rhett taitaa olla se suhteen nainen.


Viktoriaaniset alusasut?


Lehdenjakaja jakaa lehden terassille asti, outoa. Ja kaipa kukkapuskassa seisominen on vieläkin oudompaa.


En ymmärrä mistä pääkallo-astiasto on oikein ilmestynyt, Kaupunkikämppä-lisäosanko mukana se tuli? Scarlett teki vain tavallista juustopastaa.


Ainoa tavoite oli saada Scarlett raskaaksi että näkisi millaisia jälkeläisiä tästä yhdistelmästä tulee. Syntyykö Bonnie Blue Butler? Scarlett oksentaa jatkuvasti. Sen jälkeen onkin sopiva hetki suudella. Sitten taas siivoamaan vessanpytty, ja kun se on viimein puhdas niin heti tietysti uusi oksennus.Rhett toi töistä kotiin raskaana olevan kollegansa. Eikö tuonkin pitäisi olla jo äitiyslomalla?


Scarlettin pyjama on aika erilaisen näköinen. Vannehameet rules!
Ei kommentteja: