20.5.17

Sosiaalityöntekijöiden vaikea elämä

Miessimi nimeltä Pullamössö Paskiainen perusti kolmen naisen haaremin. Ainoa tavoite oli saattaa jokainen naisista raskaaksi ja sulkea naiset lapsineen vankilaan ja katsoa miten he pärjäävät. Juonipaljastus: Eivät kovin hyvin.


Ensimmäisenä raskaaksi tuli Pullamössön virallinen vaimo eli vaaleahiuksinen Blondie. Punapäinen Ginger seurasi pian perässä vankilaan. Vaikka kaikki elämän perusedellytykset oli annettu niin silti kahden naisen oli täysin mahdotonta esimerkiksi pitää kämppä siistinä. Tai vaihtaa vaippoja vauvoille. Siksi nukkuminenkaan ei oikein meinannut onnistua kun vauvat huusivat koko ajan paskaisissa vaipoissaan.


Blondien mielestä elämässä kaikissa tärkeintä on asuntoon sen siivottoman kunnon vuoksi tulleiden ötököiden tallominen. Tämän vuoksi hänellä ei ollut koskaan aikaa tehdä ruokaa tai edes syödä eteensä työnnettyä valmista ruokaa. Niinpä idiootti-Blondie kuoli nälkään! Ja sekös suretti Pullamössöä.


Viimeiseksi raskaaksi tuli Blackie, joka tässä kuvassa nukkuu Blondien uurnan kanssa ja haaveilee ruuasta. Jääkaappi tosin olisi ihan vieressä, mutta varmaan sinne on ihan liian pitkä matka.



No Blondiepa olikin niin reilu ja ilkeä kummitus että tappoi jokaisen jälkeensä jääneen aikuisen säikäyttämällä heidät kuoliaiksi. Ensin hän tappoi aviomiehensä toiset naiset, ja viimeisenä itse pääpirun eli Pullamössön. Vain lapset jäivät jäljelle. Kaksi taaperoa ja yksi vauva, ihan yksin maailmassa.

Jostain kumman syystä sosiaalityöntekijöillä oli taas erittäin suuria vaikeuksia saada työtänsä tehtyä.




Kuinka monta sossua tarvitaan viemään pois kolme lasta? Aika helvetin monta, eikä silti onnistu.

Ei kommentteja: