27.4.10

Aprikoosin elämää

Persikka Kattilan tyttärestä Aprikoosista on huomaamatta tullut suurperheen äiti. Yksi sininen aviomies, neljä lasta, kolme koiraa, yksi kissa ja yksi orja. Yksi lapsista puuttuu jostain syystä kuvasta. Lasten nimet ovat Mustikka, Mansikka, Green lime (sinisen Genien alien-äpärä) ja Vadelma.Kun viimeksi kohtasimme Genien hän kuherteli vaimonsa äidin Persikan kanssa. Nyt on kuitenkin Aprikoosi-vaimon vuoro.Yksi Aprikoosin lapsista ei ole sininen. Kumma kun Genie ei sitä ihmettele? Tytär Vadelma tietää kuitenkin totuuden ja itkee kun Aprikoosi pettää hänen isäänsä Aladdinia Genien kanssa.Osa perheestä. Vasemmalla vierailija Bailu-Pirkko Bilekärpänen, joka viipyi McSlutsien luona koko päivän ja yön. Aamulla herättyään Aprikoosin oli pakko heittää vieras pihalle. Oikealla perheen teini-ikäinen poika Mustikka.Ja orja-Ira.Lemmikkejäkin löytyy.
Joillakin simeillä oli tekemisen puutetta joten tein kasvihuoneen.Bailu-Pirkolla on ilkeä ilme.Aprikoosi koko kauneudessaan.Yksi ensimmäisistä luomistani simeistä, Oscar Pervert kävelee talon ohi. Tai niin minä luulin.Oscar nimittäin kävelee suoraan sisälle taloon kutsumatta ja istuu sohvalle juttelemaan Vadelman kanssa lapsenlapsistaan.Kesken öisen maalaushetken Aprikoosi kokee iloisen yllätyksen.Aprikoosilla on ollut ikävä salarakastaan Oscaria.Mikäs siinä on kuherrellessa salaa yläkerrassa kun Genie raataa ulkona kasvimaalla.Riki hakee Green limen yöjalkaan limusiinilla.
Mansikkakin haetaan limusiinilla. Mistä asti teineillä on ollut limusiineja käytössään?

Orja opiskelee ruuanlaittoa koko yön. Eihän orjat nyt unta tarvitse? Yllätyksekseni orja käy myös töissä, ja ehtii nukkua parisen tuntia.Green lime palaa yöjuoksultaan poliisiauton kyydissä. Mansikka sen sijaan säästyy seuraamuksilta.


Genie opettaa Taka Junioria istumaan.Genie on saavuttanut uransa huipun ja menee töihin helikopterilla.Helikopterin äänen vielä häiritessä Aprikoosi on jo toisen salarakkaansa Lauran kimpussa.Kesken kuhertelun Myytinmurtajien Jamie kävelee talon ohi. Jamie elää luonnollisesti homosuhteessa Adamin kanssa.Seuraavaksi tiedossa Myytinmurtajien homostelua monen osan verran! jeeee

5 kommenttia:

LauHa kirjoitti...

Mistäs oot ladannu ton hengen? ps. Hienoja tarinoita!!! ;)

Bella kirjoitti...

http://www.modthesims.info/

Nuuzkis kirjoitti...

"Kesken kuhertelun Myytinmurtajien Jamie kävelee talon ohi. Jamie elää luonnollisesti homosuhteessa Adamin kanssa."
:D Vähän repesin

Anonyymi kirjoitti...

Miten perheessä voi olla 10 jäsentä? Äiti, isä, 4 lasta ja 4 lemmikkiä

Bella kirjoitti...

Ihmissimejä voi olla 8 ja lemmikkejä kai... 6?