27.3.08

Pallinaama (aivan) Pervert on niin vittuuntunut yliväsymykseensä että nukkuu istualtaan.

Oscar ja Rose Two olivat raskaana yhtäaikaa, ja synnyttivätkin tunnin välein. Tyttäret Saran ja Linnean.

Eipä kulunut montaakaan hetkeä kun Oscarin mahassa kiersi siihen malliin että hän alkoi epäillä olevansa taas raskaana.

Linnea kasvoi lapseksi.

Kuten myös kaksoissisko Sara.

Aikaa sitten loin perheen orjia. Niiden tarkoitus on vain olla muiden simien orjia. Orjan voi ottaa taloonsa asumaan lapsenvahdiksi. Paljon parempi vaihtoehto kuin pelin tarjoama mielettömän tyhmä nanny. Tässä Oscarin ja Rose Twon lapsenvahti-orja heittää juomansa typerän Sherryn naamalle. Sherry vihaa kaikkia, mm. isäänsä Leon Kennedyä (puhekupla).

Orja unohti muuttaessaan housunsa kotiin. Oscar Junior teki kivan tempun. Sai orjan rakastumaan itseensä. Ja heti kun sai myöntävän vastauksen yhteenmuutto-pyyntöön muutti pois kotoa mutta jätti orjan sinne yksin...


Rose Twon raskaus meni täysin pieleen. Maha ei kasvanut ollenkaan. Yhtenä iltana luulin jo Rose Twon synnyttävän litteästä vatsastaan huolimatta, mutta kyseessä olikin ennenaikainen supistus. Vauva ei syntynyt millään, maha ei kasvanut, mutta simi oli silti sitkeästi raskaana... Lopulta oli pakko lopettaa raskaus koodilla.

2 kommenttia:

Umika kirjoitti...

Sulla on ihan mahtavat sivut, myös Pako ja Bellan logi! :)

Millä alustalla sä pelaat Simsiä, kun näissä kuvissa jotkut asiat näyttää vähän erilaisilta kuin PC-pelissä? Sun täytyy olla tosi haka, kun saat aikaiseksi ennenaik. supistukset ym. hauskaa, koodeillako sä ton teet? Haluaisin kans oppia pelaamaan niin, ettei ajan kanssa kyllästy. Tiedän kyllä peruskoodit, mutta ihan näin luovia juttuja en ole saanut aikaiseksi. Aladdin, Henki ja kaikki upeat vaatteet - teetkö kaikki ihan itse?

Odotan innolla jatkoa villeille Sims-tarinoille ja olen tyytyväinen löydettyäni hauskat sivusi. :)

Bella kirjoitti...

Taitaa ennenaikaiset supistukset tulla tuon teiniraskaus-hackin mukana. Enkä ole luonut noita hahmoja ja vaatteita itse vaan ladannut http://www.modthesims2.com/