4.11.06


Mutta mitä kuuluu Persikalle?

Persikkaa kiinnostaa enemmän kissanpoika Carlos kuin Benin typerät sänkypuheet.


Image Hosted by ImageShack.us

Persikka toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa syödä lettuja ja saa kaikkien aikojen tavoitepisteet... Not.

Image Hosted by ImageShack.us

Tiina järkyttyy pahasti nähdessään rakkaan Persikkansa alastomana.

Image Hosted by ImageShack.us

Takku hajotti Persikan upouuden ja kalliin sohvan palasiksi. En tiennyt moisen olevan edes mahdollista, ja olin siksi äimän käkenä.

Image Hosted by ImageShack.us

Omistettuaan lähes koko aikuisikänsä vain kissoille Persikka odottaa viimein esikoistaan. Lapsen isä on Ben, ja raskaus saatiin alulle vasta neljännellä yrittämällä.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikka on ensimmäinen yksinhuoltaja-simini. Hänen ei kuitenkaan tarvitse synnyttää yksin. Tuntiessaan synnytyksen olevan lähellä Persikka kutsui luokseen Tonin ja pyysi tätä jäämään yöksi. Persikan synnytyksen alkaessa Toni on vaahtokylvyssä.

Image Hosted by ImageShack.us

Those green eyes... Toni ja Takku.

Image Hosted by ImageShack.us

Takku on superkissa ja ansaitsee rutkasti enemmän kuin emäntänsä. Onhan Takku elokuvatähti joka menee töihinkin limusiinilla.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikan esikoinen on tytär nimeltä Aprikoosi. Tyttö on aivan äitinsä näköinen.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikka on taas viimeisillään raskaana, vaikka Aprikoosikin on vasta vauva. Kutsuinkin Tonin paikalle synnytykseen vain siksi, että toinen raskaus alkaisi heti ensimmäisen jälkeen.

Image Hosted by ImageShack.us

Olen pelannut Sims2-peliä kauan, ja vasta nyt sain ensimmäisen kerran todella odotetun vieraan eli murtovarkaan. Konsoli-Simssissä varas oli todella tavallinen vieras. Siinä pelissä opinkin monta kertaa kantapään kautta murtohälyttimen tärkeyden, ja nykyään se on laite jonka laitan ensimmäiseksi ihan jokaiseen taloon. Siksipä tämäkin varas jäi kiinni.

Image Hosted by ImageShack.us

Aprikoosi on kalju vielä taaperonakin, ja ilme on surullinen.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikan toinen lapsi on poika nimeltä Banaani.

Image Hosted by ImageShack.us

Janus Goottila antaa turpiin lastaan odottavalle Tiinalle, koska näki Tiinan ja Persikan suutelevan.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikka on hätää kärsimässä kahden lapsen ja neljän kissan yksinhuoltajana. (viides kissa, Lucifer, myytiin Tonille)

Image Hosted by ImageShack.us

Hätiin on pakko kutsua korjaaja, kun vessanpyttykin on ollut tukossa ja puhdistamatta vuosikausia. On ihan pikkuisen likainen.

Image Hosted by ImageShack.us

Roskiakaan Persikka ei ole ehtinyt viemään, joten siivooja saa hoitaa homman.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikan luona on niin likaista että Januskin saa tarpeekseen ja kantaa kortensa kekoon, jotta talosta saataisiin taas joskus asumiskelpoinen simeille ja kissoille.

Image Hosted by ImageShack.us

Banaani kasvoi taaperoksi, ja on ihan isänsä Toni Lorulan näköinen.

Image Hosted by ImageShack.us

Vielä lapsenakin Aprikoosi on kalju. Kerrassaan kummallista.

Image Hosted by ImageShack.us

Muutamassa tunnissa Aprikoosille kasvoi hiukset. Lapsissa on se hyvä puoli että ne voi määrätä tekemään kaikki likaiset työt. Ehkä Persikan elämä tästä nyt viimein helpottuu.
Image Hosted by ImageShack.us

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vittu vähä oot tyhmä !! antaa nyt lapsen nimeks aprikoosi tai banaani!!!!! HSAHAHAHAHAHAHAH!!!! buuuu!!!! lol!!!! taidat sairastaa anorexiaa ku niin on hedelmät mielessä!!!!! persikka!!!!! BWAHHAAAHHHAAAHHAHAH!!!!!!! ei olis typerämpiä nimiä olemassakaan!!!!!!! BWAHHAHHAAA!!!!! taitaa tulla persikka , aprikoosi ja baanaaniki joskus syödyks!!!! BWAHHAAAAHHHAAAH!!!!!!!!!!!!!! mulki on sims ja en oo koskaa antanu niille tyypeille noin tyhmii nimiiii!!!!!!! tyhmimmät nimet on ehk ollu hanna ja roope jotka oli vaan tilapäisiä simejä kun halusin aave talon jossa kummittelee ja suunnittelin tappavani nämä simit , ei siinäkään ole kerrassaan yhtään järkeä mutta on se nyt miiiljooonaa kertaa järkevämpää kuin antaa nyt lapsen nimeksi banaani tai aprikoosi!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta edellisestä kommentista olen samaa mieltä mutta en lähtisi asiaan noin haukkuma mielellä. Itselläni ei ole simssiä mutta olen haaveillut siitä jo pitemmän aikaa . Kun nyt vain saisi nämä oikeat lemmikin maksut tästä pois niin voisi ruveta kekittymään omaan kamaan. HUOM!! anoreksiaa sairastavat eivät syö välttämättä hedelmiäkään ja eivät välttämättä omista aikaa tälläiselle hienolle sivustolle vaan aivan sairaalloinen liikunta sekä syömättömyys ovat anorexiaan kuuluvia oireita.

Anonyymi kirjoitti...

Niin vielä siitä että tuo pönttö (en tahdo haukkua mutta muuttaisit vähän tuo.....)on kaverini joka tämän sivuston lähetti . Hieno ajatus tehdä tälläinen sivusto mutta ideoita minulta: aloittelijoille vinkkiä pelaamisesta sekä siitä miten toimia eri tilanteissa ja jos tahdot keskittyä omaanpelaamiseesi niin enemmän aineistoa ja kuvia sekä kirjoituksia!!!

Bella kirjoitti...

Minulla on aina erittäin suuria vaikeuksia keksiä nimiä, niinpä päätin perustaa hedelmä-suvun. Mielestäni suorastaa nerokas idea.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en ymmärrä miksei omille simeille saisi laittaa sellaisia nimiä mitä itse haluaa. Kylläpä oli lapsellinen ja ilkeämielinen kommntti. Kerrassaan uskomatonta.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä noi ns. hedelmä nimet on tosi hauskoja!! Tulee vähän vaihtelua noihin tavallisiin nimeihin...

Anonyymi kirjoitti...

moi!
tosi kiva tarina oon aina ollut heikkoina sims 2 tarinoihin siis tollasiin :)
tässä ois tytölle tai pojalle nimi
(mielummin tytölle)
omena
ajattelin antaa yhelle mun simille nimeks omena!
noi nimet ei oo yhtään tyhmii nehän on hauskoi ja muutenkin mä ainakin vastustan kiroilemista!
kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi jotkut osaa olla lapsellisia. Mitä muille kuuluu mitä nimiä antaa simeille. Sims on peli, siinä on tarkoituskin vetää mielikuvitus äärirajoille. Jos lähtee haukkumaan tekisi sen kunnolla, raiskaamatta capsia ja pitää mielessään, että toinen on sentään nähnyt vaivaa lataamalla kuvat nettiin ja on kirjoittanut tarinan. Itsekkin olen käyttänyt pelissä nimeä Apple, joka on ihan käytetty nimi yhdysvalloissa. Järki käteen ja turha vetää haukkumiseen mukaan toisille erittäin arkoja asioita, kuten anoreksia.

Anonyymi kirjoitti...

just kivoja noi nimet, tiiä vaikka itekki innostuisin jossai kohtaa ku tulee nimien keksimisessä vaikauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Lapsellista nauraa persikalle tai baananille, tarhatouhuu.. Ja niimpä! Mitä väliä pelissä on mitä nimii niille antaa? Se on vaan omaperästä et antaa Persikan nimeks ku joku tylsä Juliet tai jtn.

Pisteet sulle, hauska tarina :)

Anonyymi kirjoitti...

Huomio kaikille!

Jokainen saa itse keksiä nimet Simssiin, ei sitä toisten tarvitse määrätä, mitä nimiä käyttää. Minusta 'Aprikoosi' ja 'Banaani' ovat hauskoja nimiä. Jokainen itse saa päättää, mitä niä laitaa peliin.

Kiitos ja kumarrus.

Strawwy kirjoitti...

Vähänkö on ihania nimiä! Aprikoosi, Persikka, Banaani... Tuot erilaisuutta tähän Sim-maailmaan. Jos Persikka tekee kolmannen lapsen, niin siitähän voisi tulla Omena tai Päärynä... *vinvink*. Ja kun kerran on vaikeuksia keksiä nimiä, mikä sen hauskempaa, kuin laitta hedelmien nimiä. :D Jatka samaan malliin! :) <3

Heidi kirjoitti...

Siis mitä vattua! eikö itse saa päättää oman siminsä nimeä,hä? juu mulla on ollu Luumu ja Tomatti!mutta ne ihan pelleily mielessä!

Anonyymi kirjoitti...

Anteeks, olen täysin random ja mul on tosi tylsää koska luen tätä sivua

mutta aluks ku alotin simssin pelaamisen olisin sanonu et Aprikoosi, Banaani, Persikka ja näin edes päin on huonoja nimiä mut nyt oon pelannu yli 2 vuotta ja nimet on on vaihtunu oudoiksi esim. Saatana, Huora, Tapi Alo, Tikki. Oudot nimet tuo vaan mielenkiintoa peliin ja mitä oudompia niiden simistä ja elämästä tekee sitä hauskempaa

Bella kirjoitti...

Mulla on yksi Äpärä :D Aika hyviä ideoita nuo Saatana ja Huora.

Anonyymi kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

minä pidän noista nimisä ;) itsellänikin on vaikeusksia keksiä nimiä joten on sitä perheessä ollu vaikka minkälaisia nimiii ;DDD mut ihana tarina♥

Anonyymi kirjoitti...

Siis mun mielestä on ainakin tosi kiva kun oot keksiny tollasia nimiä! :) mulla kans sama ongelma keksiä nimiä :/ en itse ole pelannut sims 2 kovin paljoa, mutta sims 3 vähän enemmän. Ja toi oli tosi tärkeetä ruveta haukkumaan anoreetikoksi jos laittaa simeille hedelmien nimiä!!! -.- haukkuja ei varmaan osaa käyttää mielikuvistustaa!

Ropsoprinsessa kirjoitti...

Hei oikeesti tää on tosi hieno tarina. Eikä toisilla oo varaa haukkua tätä kun ne eivät itsekkään osaa yhtään paremmin, tai jos osaavat niin ei tarvitse tulla tänne ilmoittamaan omia mielipiteitään, koska se voi loukata toisia.

Anonyymi kirjoitti...

Huomiota (; .. anorektikot eivät pysty syömään mitään.. anoreksiaan voi kuolla, helpostikin. Siitä selviäminen on upeaa jos siitä selviää. Anorektikot eivät edes ajattele ruokaa (; niin että terveisiä tuolle sivun haukkujalle :) Ps. ihan kivoja tarinoita nämä :)

Rainbow~

Emsuroo kirjoitti...

No anteeksi nyt vain, sinä siellä, joka haukut söpöi "hedelmänimii". Jokainenhan saa ihan itse päättää omien simiensä nimet. Noi Persikka, Banaani ja Aprikoosi on kyllä niiiiiiiin söpöjä ja ihania! ;3

+ Ihana tarina, jatkoja! :)